free web makerKaisaeleonoora Juha

Psykoterapeutti ET (Valvira, KELA), Seksuaaliterapeutti NACS, Pariterapeutti, Sairaanhoitaja AMK, Pilatesopettaja (Conscious Movement* Education)


Olen pohjakoulutukseltani Sairaanhoitaja AMK ja ennen terapeutinopintoja ja siirtymistä terapian maailmaan työskentelin Infektiosairauksien parissa, HIV-sairaanhoitajana, vankilan poliklinikalla ja turvapaikanhakijoiden kanssa. Psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotolla työskennellessäni halusin lähteä syventämään osaamistani psykiterapian saralle ja seksuaaliterapeutin opintoihin olin uppoutunut jo vankilassa työskentelyni aikana.

Olen usein sanonut potilailleni ja asiakkailleni ettei ole olemassa sellaista asiaa mitä emme voisi terapiaprosessissa hyödyntää poislukien laittomuudet.
Olenkin innokas ja loputtoman kiinnostunut siitä mitä ihmisellä, joka vastaanotolleni on saapunut, on jaettavana ja mitä yhdessä lähdemme tutkimaan.Pilates


Pilatekseen tutustuin oman sairastumiseni myötä, kun omassa kuntoutuksessani hyödynnettiin pilatesharjoitteita. Kymmenen vuoden ajan kuntoutin itseäni Pilateksen avulla ja sain itse kokea Pilateksen tarjoaman mahdollisuuden voida paremmin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.
Olen opiskellut Pilatesopettajaksi Malawissa ja Etelä-Afrikkassa. Lisäksi olen vuosia käynyt Suomessa useiden eri opettajien ja ohjaajien opissa ja ohjauksessa pilatestunneilla.

Uskon ihmisen olen psyykkinen, fyysinen ja henkinen kokonaisuus. Siksi minulle oli tärkeää opiskella taidot joiden avulla osaan kohdata ihmisen kokonaisuutena ja nyt terapeuttina ja pilatesopettajana olen ammattilainen jolla on tuo kyky ja osaaminen kohdata jokainen luokseni saapuva ihminen uniikkina, kokonaisena ja ainutlaatuisena ihmisenä.

Jatkokouluttaudun jatkuvasti niin terapian kuin pilateksenkin saralla sillä koen etten terapeuttina tai Pilatesopettajana tule koskaan olemaan valmis. Ihanaa onkin, että elämä antaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia opiskella ja oppia uutta!

Parhaiten saat yhteyttä minuun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaisaeleonoora.juha@terapix.fi

Jaa tämä sivu!