website templates free download

Pilates

Pilatestunnit


Pilates on mahdollisuus, apu ja ratkaisu haastaviin tilanteisiin ja erilaisiin ongelmiin, mutta se tarjoaa myös rajattomat mahdollisuudet perusterveille ihmisille ylläpitää ja kehittää fyysistä kuntoa ja henkistä hyvinvointia.

Aloitan työskentelyn aina uuden asiakkaan kanssa tutustumiskäynnillä milloin teen alkuhaastattelun ja -tutkimuksen jälkeen yksilöllisen suunnitelman / pilatesohjelman. Teemme tällöin myös yhdessä suunnitelman jatkosta mm. siitä millaisella tiheydellä yhteistä työskentelyä jatketaan.

Pääsääntöisesti työskentelen tarjoten yksilö tai pienryhmä Pilatesohjausta videoyhteyden välityksellä.

HInta:
Yksilö-/pariohjaus
85€ / 45min
140€ / 90min

Ryhmähinnat sopimuksen mukaan


Pilatesretriitti

 Järjestän yksilöille ja pienille ryhmille eri pituisia Pilatesretriitti-matkoja Malawiin. Retriitit räätälöidään aina ryhmän tarpeet ja toiveet huomioiden.

Retriitin yhteyteen järjestetään halutessa mm. safari luonnonpuistoon, melonta, vaellus, polkupyörä retkiä ja tutustumiskäyntejä erilaisiin paikallisiin kulttuurikohteisiin. Lisäksi tarjolla on niin halutessa mindfulness rentoutus ja meditointi harjoituksia, Reiki-hoitoja, hierontaa ja Dorn method - hoitoja koulutetulta hierojalta/terapeutilta.

Myös intensiviinen, lyhytterapeuttinen yksilö tai parityöskentely on mahdollista retriitin aikana.


Pilatesretriitit järjestetään Cape Maclear:ssä, Chembe nimisessä kalastajakylässä. Kylässä on useita majoitusvaihtoehtoja eri tasoisissa kohteissa mm. hotelleissa ja lodgeissa, oman talon vuokraamisesta korkea tasoisiin hotelleihin. (here link to some kind of malawi turism webpage where is info about Cape Maclear)


Luonnonkauniissa ympäristössä ja kuumassa ilmastossa Pilatesretriitti on unohtumaton kokemus. Tulet myös huomaamaan kuinka Pilates tuntuu Malawin auringon lämmittämällä keholla pehmeämmältä ja lämpö myös kiihdyttää aineenvaihduntaa.


Ota minuun yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle ja tai ryhmällesi ikimuistoinen Pilatesretriitti ja matka Malawiin. 

Hinnat:
Sopimuksen mukaan!.

SHARE THIS PAGE!